Středa 24. dubna 2024| Svátek má Jiří| Zítra má svátek Marek | Gratulace - poslat SMS zdarma

Když knihy pomáhají

13.4.2016

Když knihy pomáhají

Rozhodli jste se přesedlat z klasické tištěné knihy na knihy elektronické a nyní nevíte, co s knihami, které zabírají místo ve vaší domácí knihovně? Pak je řešení více než jednoduché a všechny nepotřebné knihy je možné věnovat na charitativní účely.

Hlavní výhodou je, že se jednak zbavíte nepotřebných knih a také pomůžete potřebným. Jedná se o Dobročinný Antikvariát, který se nachází v Brně a nákupem těchto knih nebo jejich darováním pomáhají lidé realizovat neziskové programy. Navštivte Ekocentrum Brno a šetřete životní prostředí.

Jestliže už jste tento první krok učinili, nyní vás čeká vytvořit si svoji novou elektronickou knihovnu a to například za pomoci portálu eKNIHOVNA.cz. Je jenom na vás, jaký žánr e-knihy zvolíte a z co všechno si tam zařadíte.

Dobročinný antikvariát funguje jednoduše: Knihy si můžete koupit nebo je do antikvariátu darovat. Naopak za symbolické ceny od 1 Kč si můžete skvělé knihy všech žánrů zakoupit. Navíc nákupem knih z antikvariátu nebo darováním knih pomáháte realizovat různé neziskové programy. Otvírací doba je úterý, středa čtvrtek v čase od 14 do 18.30 hod

Více o Dobročinném antikvariátu najdete na webu EkoCentrum Brno