Čtvrtek 18. dubna 2024| Svátek má Valérie| Zítra má svátek Rostislav | Gratulace - poslat SMS zdarma

Posílený provoz na přepážkách DPMB

31.8.2020

Posílený provoz na přepážkách DPMB

 

 

V souvislosti se začátkem školního roku pro vás posilujeme provoz na místech předprodeje jízdních dokladů.

 

  • Od 31. srpna je na sedmi prodejnách dopravního podniku v provozu 26 pokladen, na kterých se bude střídat 38 stálých pracovníků a brigádníků, aby pokryli jak celodenní služby, tak doby největšího náporu.
  • Zákaznické centrum elektronického odbavování cestujících na Novobranské 18, kde si cestující v případě elektronických jízdenek mohou ověřovat svou totožnost nebo se informovat ohledně zřízení účtu, má rozšířenou pracovní dobu od 7 do 19 hodin a navýšený počet pracovníků.
  • Na všech předprodejích jsou zákazníkům k dispozici informátoři, kteří poradí s výběrem jízdenky nebo pomůžou s přípravou potřebných dokumentů a dokladů.
  •  

    Studentům doporučujeme využití systému elektronických šalinkaret prostřednictvím eshopu brnoid.cz. Po založení účtu lze ověřit totožnost naskenováním občanského průkazu do systému, tudíž odpadá nutnost navštěvovat naši pobočku. Vše lze vyřídit z pohodlí domova, i s ohledem na současnou situaci se jedná o bezpečnější postup. Status studenta pak studenti ověřují pomocí ISIC karty, u zapojených škol (MUNI, VUT, Mendelu, JAMU, VŠOH, Veřejně správní akademie Brno) je možné tak učinit on line.

     

    Pokud máte jakékoli dotazy či nejasnosti ohledně elektronických předplatních jízdenek, kontaktujte prosím Zákaznické centrum EOC, kde vám naši zaměstnanci rádi poradí.

     

    Kontakt: telefon: 543 174 317, e-mail: eoc@dpmb.cz.

     

    Příjemný vstup do nového školního roku přeje Dopravní podnik města Brna.