Pondělí 29. dubna 2024| Svátek má Robert| Zítra má svátek Blahoslav | Gratulace - poslat SMS zdarma

V ČR vzrostl nejvíce objem investic mezi zeměmi CEE

20.8.2019

V ČR vzrostl nejvíce objem investic mezi zeměmi CEE

 Ve druhém čtvrtletí roku 2019 došlo k oživení toku investic do komerčních nemovitostí na trzích 6 zemí regionu střední a východní Evropy (CEE). Nejvyšší objem prostředků byl po dobu prvního pololetí investován v České republice, kde oproti loňsku došlo k 83% nárůstu objemu investic.

Nový monitor Acer pro profesionální hráče

19.8.2019

Nový monitor Acer pro profesionální hráče

Tisková zpráva, Praha, 19. srpna 2019 – Společnost Acer představila pro profesionální hráče, kteří hledají nekompromisně plynulé herní zážitky, monitor Predator XN253QX s rozlišením Full HD (1 920 × 1 080 px), obnovovací frekvencí až240Hz a podporou technologie G-Sync

Televize Barrandov reaguje na rozhodnutí RRTV

15.8.2019

Televize Barrandov reaguje na rozhodnutí RRTV

Tisková zpráva, Praha, 15. srpna 2019. Televize Barrandov zásadně odmítá úterní rozhodnutí Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV), kdy televizi Barrandov vyměřila pokutu 400 000 korun za neobjektivitu a nevyváženost.

Apple nabídne on-line kreditní kartu

7.8.2019

Apple nabídne on-line kreditní kartu

Apple se začal potýkat s nasycením trhu, což způsobuje pokles poptávky po iPhonech. Nový zdroj příjmu vydí v půjčování on-line peněz.Partnerem je americká banka Goldman Sachs. Společně začali nabízet virtuální kreditní karty majitelům iPhone. K užívání půjčování si peněz prostřednictvím kreditní karty, chce Apple využít slev, konkrétně vrácením dvou procent z ceny při nákupu prostřednictvím systému Apple Pay a nulovými poplatky. Součástí je pak také aplikace na správu financí. 

Nejlepší praxí je vlastní podnikání. Studenti se ho ale bojí

7.8.2019

Nejlepší praxí je vlastní podnikání. Studenti se ho ale bojí

Tisková zpráva, PRAHA, 7. SRPNA 2019 – Po vlastním podnikání touží dva z pěti studentů. Skutečně se jich odhodlá ale jen pár. Byznys je pro mladé lidi velkou neznámou a nechtějí riskovat. Jakýkoli samostatný projekt už během studia, i ten nevydařený, je přitom podle kariérových poradců cennou praxí a rozšíří se jim nabídka možné práce. 

Pivní festival Brno již brzy

18.7.2019

Pivní festival Brno již brzy

Pivní festival Brno je festivalem především chutí a zážitků. V termínu 31. 7. až 3. 8. 2019 se v centru Brna představí okolo 25 pivovarů z celé České republiky

Vrchní, prchni opět ve Varech

9.7.2019

Vrchní, prchni opět ve Varech

Vzpomínáte si na ikonickou scénu z filmu Zdeňka Svěráka a Ladislava Smoljaka Vrchní, prchni, ve které za doprovodu písně Severní vítr je krutý probíhá zástup číšníků karlovarskými kolonádami? Pilsner Urquell tuto scénu na letošním filmovém festivalu ve Varech oživil po svém. Místo číšníků zapojil mistry výčepního řemesla – finalisty letošního kola soutěže Pilsner Urquell Master Bartender. 

Lidl v Karviné otevírá novou prodejnu

28.6.2019

Lidl v Karviné otevírá novou prodejnu

Tisková zpráva, Praha, 26.6. 2019. V Karviné v ulici Havířská bude v pondělí 1. července otevřena 248. prodejna Lidl. Jde o druhou prodejnu ve městě a o prodejnu postavenou podle nového konceptu. Z nákupů uskutečněných v tento den Lidl podpoří místní mateřskou školu.Nová prodejna zaujme na první pohled moderním architektonickým pojetím

Tiskárna pod dohledem boha Radegasta

26.6.2019

Tiskárna pod dohledem boha Radegasta

Už i v Novém Jičíně si mohou lidé dopřát špičkově načepované tankové pivo Radegast. Ke správně hořkému pivu zde mají také kvalitní gastronomii, kterou podtrhuje originální prostředí konceptové hospody nesoucí název Radegastovna Tiskárna.

Vyhlídková tramvaj T3 Coupé

2.5.2019

Vyhlídková tramvaj T3 Coupé

Tramvaje T3 a Praha patří neodmyslitelně k sobě. I proto Dopravní podnik hl. m. Prahy, a.s., ve spolupráci se studiem Anna Marešová designers vytvořil nový koncept výletní tramvaje, která navazuje na tradici legendárních vozů typu Tatra T3. Plně respektuje základní charakteristiky původního designu, ale citlivými a promyšlenými zásahy jej posouvá do kontextu současné doby.